3.4.2023 13:13
Kiekko-Laser Juniorit ry

Siistiä Oulunsalo tapahtuma 4.5.2023

Mitä sää teet 4.toukokuuta?
Tuu kattoo mitä me tehhää!

Siistiä Oulunsalossa-tapahtuma järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen Oulunsalon Kirkonkylän koululla ja kentällä to 4.5. klo 16-19.

Tapahtumassa oulunsalolaiset seurat, järjestöt ja muut toimijat esittelevät, millaista harraste- tai muuta toimintaa heillä on tarjolla lapsille.

Kiekko-Laser Juniorit ry on mukana tapahtumassa esittelemässä seuran toimintaa. Tuu käy!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki perheen jäsenet vauvasta vaariin. Tulkaa tutustumaan, mitä lapsesi voisi alkaa harrastaa.

Esittelypisteillä on myös mukavaa tekemistä lapsille esim. pomppulinna, skeittaus- ja scoottausohjausta, katumaalausta,-taidetta, tanssituokioita eri lajeista, kädentaitopisteitä, kuoroesitykset, tarrapaja, kasvomaalausta, jalkapallotutka ja pop-up nuokkari (VR-lasit, Nintendo switch, helmikorujen tekemistä ja onnenpyörä josta saa palkintoja)

Tarjolla on myös mehua ja keksejä!

Uuden Mäntypellon päiväkodin Avoimet ovet, osoitteessa Mäntypellonpolku 11, ovat klo 17-19. Käyttehän tutustumassa!

Siistiä Oulusalossa näkyy myös muuten kuin tapahtumana. Samalla viikolla tai myöhemmin kevään aikana päiväkodeissa ja kouluilla järjestetään lähialueen siivoustalkoita. Esim. Warjakkalaiset ry järjestää pe 26.5. Jätejäde-tapahtuman yhteistyössä Salonpään koulun kanssa. Tervetuloa myös vanhemmat mukaan näihin eri talkoisiin! Näistä tiedotetaan tarkemmin kunkin yksikön omilla tiedotuskanavilla.

Siistiä Oulunsalossa järjestäjät:

Oulunsalon Kohtaamispaikkatoiminta

Ankkuri (Oulunsalon alueen palvelukeskittymä)