22.9.2022 18:55
Kiekko-Laser Juniorit ry

Seurapaitapäivä

Seurapaitapäivä tiistaina 27.9. – tule mukaan!

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 27.9. juhlitaan seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Laita kotka vaatteita päälle kouluun, töihin, tarhaan, mihin vain, ota kuva, postaa se sosiaaliseen mediaan (IG/FB) tiistaina 27.9, lisää kuvaan @kiekkolaser_jr sekä tägää #kiekkolaserjuniorit sekä #seurapaitapäivä & #seurasydän.  K-Laser aiheisista postauksista arvotaan voittaja ja voittaja palkitaan seuran toimesta!

Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 27.9.! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!


Lue lisää:
https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/kampanjat/seurapaitapaiva/